Wij laten de wereld glimlachen, al meer dan 45 jaar

Ultradent Products streeft ernaar om de mondgezondheid wereldwijd te verbeteren: door wetenschappelijk onderzoek, creativiteit, voorlichting en training. Dankzij deze passie is Ultradent Products de afgelopen veertig jaar gestaag uitgegroeid tot een wereldwijd opererend bedrijf op het gebied van tandheelkundige producten van eigen makelij.

Lees meer

Ons team

Ultradent Products, Inc. wil de hele wereld laten glimlachen! We zijn een flexibel, dynamisch bedrijf en het is ons doel om tandartsen en patiënten wereldwijd unieke, oplossingsgerichte producten aan te bieden. We worden daarbij geholpen door al onze medewerkers. Zij maken ons tot wat we zijn en dat waarderen we enorm!

Maatschappelijke betrokkenheid & sociale verantwoordelijkheid

Zowel binnen als buiten de tandheelkundige branche doneert Ultradent Products regelmatig geld en producten aan humanitaire projecten op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Dr. Fischer zelf streeft continu naar wereldwijde verbetering van de mondgezondheid en hij hoopt ooit een manier te vinden om cariës te genezen. Ultradent Products heeft sociale verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan en levert een actieve bijdrage om van de wereld een betere plek te maken.

Contact

+49 (0) 2203 – 35 92 15

Naar de contactpagina

Customer service representative ready to answer questions

Lees ons blog en kom meer te weten over de interessante wereld van de tandheelkunde.

Lees het blog van Ultradent Products